Козівський деканат УГКЦ

П`ятниця, 29.03.2024, 12:48

Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Червень » 14 » Веселі канікули з Богом у Козові
20:18
Веселі канікули з Богом у Козові
 
   З 14 по 19 червня у Козові при парафії св. апп. Петра і Павла відбувалися "Веселі канікули з Богом". Близько 100 дітей із козівських парафій Успіння Богородиці, св. апп. Петра і Павла та Василія Великого взяли у них участь.
   Впродовж 6 днів їх о 10.00 зустрічала група аніматорів на чолі із Чудіком - головою "Веселих канікул" (а насправді серйозним та добрим братом Романом Демушем студентом 5 курсу ТВДС, який ініціював проведення такої роботи їз дітьми у нашій єпархії і з благословення владики Кир Василія впроваджує її у життя). Допомагали бр. Роману у праці з дітьми аніматори із м. Бережан: сестри Оля та Марія Хрептак (доньки о.д. Івана Хрептака) та, надіємось що майбутній семінарист, Петро. 
   Також, перші кроки в освоєнні виховної системи св. Дон Боска робили місцеві брати-семінаристи: Василь Улішак, Тарас Гром'як, Роман Денис та бр. Святослав Титуляк. Не обійшлося і без помочі козівських волонтерів: Гук Бориса, Голяс Світлани, Фещак Оксани, Скрабут Наталі та студентки Ураїнського Католицького Університету Марії Розбаєвої.
    Кожен день Канакул проходив дійсно із Богом, бо починався і закінчувався молитвою. Безліч чудових вікторин та конкурсів, походів та екскурсій, змагань, переживань, розчарувань та перемог дарували дітям невтомні аніматори. А деякі з турботливих батьків подбали про чай та канапки для малечі, навіть і морозиво перепадало (від родини Стецик).
   ДІти були поділені на 3 групи: "Переможці" - які врешті-решт і справді стали переможцями у загальному канікульному заліку, хоча і були наймолодші (і їх було найбільше), "Кіндери" та "Живчики". Між командами точилася постійна боротьба у конкурсах та вікторинах. Завершального дня у суботу кожна із груп представила невеличкий творчий виступ для своїх батьків, яких запросили на концерт. Завершилися "Веселі канікули" молебнем у храмі св. апп. Петра і Павла, який відслужили о.д. Євген Бойко, о. Роман Рокецький та о. Михайло Забанджала та солодким столом із Чудіком, "Живчиком" та цукерками.
   Вартують подяки ті люди, які зорганізували цей захід для наших дітей. Найперше дякуємо владиці Кир Василію за благословення та підтримку таких канікул. Велике спасибі бр. Роману Демушу та сестрам Хрептак за творчу енергію та провід заходу. І Петрові також. Щира подяка о.декану Євгену Бойко, який зорганізував усю матеріальну базу для канікул, а також парафіям св. апп. Петра і Павла, Успіння та Василія Великого за фінансову допомогу. Дякуємо братам семінаристам та дівчатам аніматорам, які трудилися і воднораз вчилися. Особливо дякуємо п. Світлані Андрушків, директору районного БК, за надане приміщення та п. Ользі Банадизі, заступнику голови РДА, за підтримку.
  Дякуємо дітям що приходили і вчилися бути з Богом, і бажаємо залишатися з Ним завжди.
  Дякуємо Богові за "Веселі канікули" з Ним!
  
Переглядів: 2279 | Додав: Mishania | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Офіційний сайт Української Греко-Католицької церкви:
www.ugcc.org.ua
Офіційний сайт Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ:
www.tze.org.ua
Сайт о. Михайла Забанджали про Козову:
www.moiakozova.ucoz.ua
Сайт парафії Успіння ПБ смт. Козова:
www.ugcc.kozova.net

Статистика