Козівський деканат УГКЦ

П`ятниця, 26.04.2024, 13:37

Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Головна » Архів матеріалів

   7 серпня у селі Розгадів Зборівського району відбулися священичі свячення трьох дияконів. Серед нововисявячених благодать Святого Духа через покладання рук владики Василія (Семенюка) отримав наш земляк із с. Кальне Василь Мартинців.
   Вітаємо о. Василя із отриманням повноти священичого служіння і бажаємо йому доброї праці у винограднику Христовому, здоровя та сили.
Переглядів: 1345 | Додав: michael | Дата: 18.07.2011 | Коментарі (0)

   
   12 липня у Козові відбувся найбільший празник деканату у храмі св. апостолів Петра і Павла. З цієї нагоди було відслужено Утреню у храмі Успіння Пресвятої Богородиці після якої усі вірні вирушили процесіцно на чолі з о. Михайлом Забанджалою до храму св. Петра і Павла де їх зустрів після щойно відслуженої Вечірні о.декан і парох церкви Євген Бойко.
   О 12.00 розпочалася торжественна празникова Літургія яку очолив гість свята ректор Тернопільської духовної семінарії ім. патріарха Й. Сліпого о. Іван Римар за участю о. Романа Рокецького (Козова, Цукровий), о. Омеляна Кобеля (Денисів), о. Володимира Шуля (Кальне), о. Івана Козлика (Вівся), о. Василя Баглея (Будилів), о. Василя Вуйцика і о. Бориса Новосада (Конюхи), о. Михайла Квасниці (Бишки), о. Михайла Забанджали (Козова), о. Михайла Кузьмінського (із Львівщини), о. Володимира Шмигеля (Криве), о. Михайла Федоріва (із Іван ... Читати далі »
Переглядів: 1205 | Додав: michael | Дата: 14.07.2011 | Коментарі (0)

   
   На свято Різдва Івана Хрестителя 7 липня парафіяни села Теофіпілка відзначають храмове свято. В цей день о 12.00 служилася торжественна празнична Свята Літургія яку очолив віце-декан о. Роман Рокецький із Козови. Йому співслужили: о. Михайло Забанджала, о. Володимир Шмигель та о. парох села Євген Бойко. У богослужінні взяло участь близько трьохсот вірних. Проповідь про чесноти Предтечі Христового виголосив о. Роман Рокецький. По завершені Літургії о. Михайло Забанджала привітав усіх парафіян і гостей, а також о. пароха із празником бажаючи всім многих літ. Після цього відбулося освячення води на церковному подвір'ї та обхід навколо храму.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 1038 | Додав: michael | Дата: 14.07.2011 | Коментарі (0)

 
   З 14 по 19 червня у Козові при парафії св. апп. Петра і Павла відбувалися "Веселі канікули з Богом". Близько 100 дітей із козівських парафій Успіння Богородиці, св. апп. Петра і Павла та Василія Великого взяли у них участь.
   Впродовж 6 днів їх о 10.00 зустрічала група аніматорів на чолі із Чудіком - головою "Веселих канікул" (а насправді серйозним та добрим братом Романом Демушем студентом 5 курсу ТВДС, який ініціював проведення такої роботи їз дітьми у нашій єпархії і з благословення владики Кир Василія впроваджує її у життя). Допомагали бр. Роману у праці з дітьми аніматори із м. Бережан: сестри Оля та Марія Хрептак (доньки о.д. Івана Хрептака) та, надіємось що майбутній семінарист, Петро. 
   Також, перші кроки в освоєнні виховної системи св. Дон Боска робили місцеві брати-семінаристи: Василь Улішак, Тарас Гром'як, Роман Денис та бр. Святослав Титуляк. Не обійшлося і без помочі ко ... Читати далі »
Переглядів: 2283 | Додав: Mishania | Дата: 14.06.2011 | Коментарі (0)

   21 - 22 травня відбулася проща Козівського деканату до Зарваниці, у якій взяло участь понад 2 000 вірних та всі священики деканату. О 7.00 21 травня від храму св. апп. Петра і Павла вирушила піша процесія, близько 100 осіб, на чолі із о. Романом Рокецьким. Також, пішки дорогу до Зарваниці подолали діти та молодь із Кривого разом з своїм парохом о. Володимирем Шмигелем.
   Ввечері у суботу богослужіння розпочалися Вечірнею, яку у каплиці коло парафіяльної церкви, служив о. Михайло Забанджала. Після Вечірні було відправлено Св. ЛІтургію, яку звершували о. Василь Вуйцик та о. Володимир Топоровський. До та впродовж цих відправ усі вірні мали можливість приступити до сповіді, яку уділяли священики з нашого деканату.
   Після Св. Літургії о.д. Володимир Топоровський поблагословив прочан мощами святих і всі вирушили процесійно під спів семінаристів та звуки дзвонів із свічками до чудотворного місця. Тут священики на чолі із ... Читати далі »
Переглядів: 1180 | Додав: michael | Дата: 07.05.2011 | Коментарі (0)

  У Хрестопоклонну неділю 27 березня, вже традиційно для Козови, відбулася Хресна хода від храму св. Василія Великого по вул. Колійова, Грушевського через центр біля храму Успіння Богородиці до собору св. апп. Петра і Павла. Провід у молитві та озвучуванні стацій Хресної дороги мали брати семінаристи. Очолював Ходу з благословення владики Кир Василія (Семенюка) о.Іван Римар, ректор Тернопільської семінарії. Сам єпископ, попри добрий намір, не зміг бути присутнім на цій події, бо саме у цей день в Києві відбувалася інтронізація блаженнішого Святослава (Шевчука). Також, на інтронізацію від нашого деканату вирушив о. декан Євген Бойко, і тому не зміг очолити Хресної ходи.
   Процесія, попереду якої несли хрест, вирушила о 16.00 від церкви на цукровому заводі, та впродовж дороги постійно поповнювалася, і налічувала близько 2000 вірних. І стацію хрест несли священники наш ... Читати далі »
Переглядів: 1453 | Додав: michael | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

                                                               19 березня для вірних села Кюнюхи ознаменувалося незвичайною духовною подією - їхні храми та душі об'єднала Хресна хода. Розпочалася вона о 16.00 від церкви Успіння Пресвятої Богродиці на Середині, де парохом є о. Василь Вуйцик. Із благословенням Владики Кир Василія (Семенюка), який відбув на виборчий синод УГКЦ до Львова, Хресну ходу очолив о. митрат Андрій Говера синкел у справах священиків Тернопільсько-Зборівської єпархії. Також, присутні були: о. Василь Вуйцик, о. Борис Новосад, о. Роман Рокецький, о. Петро Литвинів, о. Іван Кравець, о. Володимир ... Читати далі »
Переглядів: 1981 | Додав: michael | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (1)

   
   З 10 по 15 лютого у Козові відбувалися реколекції із мощами святого Івана Хрестителя під проводом отців із семінарії та особисто владики Кир Василія (Семенюка).
    У четвер ввечері 10 лютого о. Михайло Пастух, віце-ректор семінарії, привіз мощі до храму св. Василія Великого що у селищі Цукровиків у Козові. Парох храму о. Роман Рокецький відслужив Святу Літургію, а вірні мали можливість приступити до сповіді. Наступного дня, окрім св. Літургії та Вечірні читалися молитви на оздоровлення та було мировання.
   12 лютого після Літургії у храмі св. Василія мощі були перевезені до церкви Успіння Пресвятої Богородиці у Козові о. Віталієм Вовком, префектом семінарії, о. Романом Рокецьким та о. деканом Євгеном Бойком. на порозі Успенського храму їх зустрічали кілька сотень вірних на чолі із о. парохом Михайлом Забанджалою та о. Володимиром Шулем. Опісля було від ... Читати далі »
Переглядів: 1754 | Додав: michael | Дата: 01.03.2011 | Коментарі (0)

  
   1
4 січня одна з найактивніших парафій нашого деканату святкувала своє храмове свято, 10-те по ліку. В цей день на торжественне богослужіння прийшло багато парафіян та гостей, які наповни церкву "що яблукові не було де впасти". Саме з парафії Цукрового заводу розпочинаються щороку празники у нашому деканаті.
   Очолив празникове богослужіння о.декан Євген Бойко у співслужінні із о. парохом Романом Рок ... Читати далі »
Переглядів: 1027 | Додав: michael | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (0)

  Вітаємо усіх вірних нашого деканату із Святом Різдва Христового та Новим роком!!! 
   Із Новим 2011 роком ми пропонуємо усім нашим вірним та просто зацікавленим особам, новий сайт про Козівський деканат.
Переглядів: 989 | Додав: michael | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Офіційний сайт Української Греко-Католицької церкви:
www.ugcc.org.ua
Офіційний сайт Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ:
www.tze.org.ua
Сайт о. Михайла Забанджали про Козову:
www.moiakozova.ucoz.ua
Сайт парафії Успіння ПБ смт. Козова:
www.ugcc.kozova.net

Статистика